Πολιτική αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι αποστολές μας γίνονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα!

Η ποιότητα εξυπηρέτησης του καταστήματός μας, που τόσα χρόνια ξέρετε και εμπιστεύεστε, επεκτείνετε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Είμαστε πάντα δίπλα σας και θέλουμε να σας παρέχουμε πάντα, άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση.

ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Τα προϊόντα μας έρχονται στο χώρο σας με με ασφάλεια, άμεσα και χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ELTA Courier. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς αν θέλετε παράδοση στο χώρο σας ή παραλαβή από το κατάστημα της μεταφορικής.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. Ελλειπή στοιχεία αποστολής ή χρέωσης, κτλ).

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή κάποιο από τα απαραίτητα στοιχεία δεν είναι στη διάθεσή μας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.galleriadiscarpe.gr κάνει αποστολές και στην Κύπρο. Η χρέωση είναι 19€ και ο χρόνος παράδοσης είναι οι 3 ή 4 εργάσιμες ημέρες. Η αποστολή γίνεται με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier και τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.

Η υπηρεσία αποστολής στην Κύπρο δεν υποστηρίζει Αντικαταβολή. Έτσι η αγορά και πληρωμή του προϊόντος γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση. Αφού ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας, μπορείτε να μας αποστείλετε το απόκομμα ολοκλήρωσης πληρωμής στα social media, προκειμένου να ξεκινήσει η αποστολή του πακέτου σας. Διαφορετικά, η διαδικασία αποστολής θα ξεκινήσει αυτόματα, με το που γίνει η μεταφορά από το λογαριασμό σας, στο λογαριασμό τραπέζης μας.